top of page

Over mij

Ik ben Nina Loefs. Samen met mijn vrouw en twee kinderen beweeg ik door het leven.

Ik geloof in de kracht van heling door contact te maken met jezelf en jouw bloeikracht. Mijn pad tot coach begon bij het vinden van mijn eigen handleiding. Ik heb de zorg van beide kanten meegemaakt. Daar vertel ik je graag meer over. 

Mijn verhaal

Als kind voelde ik mij anders. Doordat ik de wereld met HSP (hoogsensitief) ervaar en niet van thuis leerde hoe met mijn gevoel en emotie om te gaan, voelde ik mij vaak niet begrepen of gezien. Ik ontwikkelde een eetstoornis. Hulpverlening sloot vaak niet bij mij aan en het lukte niet herstel te vinden binnen het zorgsysteem. Mijn hoop op verbetering verdween terwijl de somberheid in mij steeds groter werd. 
 
Verbinding maken met mijn lichaam werd mijn redding. Uit laatste hoop stak ik lichtjes aan in mijzelf en leerde mijn gevoeligheid omarmen. Ik ontmoette mijn eenzaamheid en leerde mijn somberheid en verleden aankijken. Oude patronen probeerde ik los te laten en ik oefende met anderen weer toelaten. Daarbij hoorde vaak vallen en vooral weer opstaan. Hierdoor kwam ik weer in contact met mijn kern. Zo ontdekte ik mijn eigen handleiding. 

Ik help jou graag met jouw ontdekkingsreis.

Nina Loefs staat in een weide. Ze draagt een witte blouse en haar blonde krullende haar op haar schouders. Nina lacht.

Buiten de lijntjes

Wanneer ik jou begeleid, maak ik contact met jou in het moment, in kracht en kwetsbaarheid. In contact planten we zaadjes die kunnen groeien met de juiste aandacht en tijd. Door naar jezelf en jouw lichaam te leren luisteren wordt het onzichtbare zichtbaar. Samen creëren we een stevige basis waardoor jij voluit kan gaan bloeien.

In onze sessies combineer ik verschillende technieken, net wat op dat moment het beste past. 

Ontwikkeling

Na mijn herstel ben ik mij blijven doorontwikkelen. Mijn lichaam was daarbij mijn ingang naar binnen toe en door mijn eigen pad te gaan bewandelen heb ik ook weer mijn weg naar buiten gevonden. Coachen vanuit wat je ervaart, zodat je kunt inspelen wat er in contact met de ander aandient.
Door mijn ervaring in de psychiatrie en mijn opleiding bij Phoenix opleidingen heb ik mijn basis gelegd. Daarna heb ik mij verrijkt met o.a. ACT en Reiki en bij ITIP de verdieping gevonden en ben ik verder gegroeid tot professional.

Instrument voor hulp
ITIP school voor leven en werk
coach opleiding

Energetische Opleiding
ITIP school voor leven en werk
basisjaar

3 jarige Professionele communicatie
Phoenix opleidingen
NLP, Transactionele Analyse, Systemisch werken

bottom of page